Göteborgs dans- och teaterfestival

Fler speltillfällen

Köp

Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp

Festivalens curatorer

Festivalen 2018 var format av ett kreativt team, bestående av tre curatorer med minst sagt gedigen scenkonsterfarenhet och god Göteborgskännedom.

Sarah Melin

Sarah Melin är curator för Göteborgs dans- och teaterfestival sedan 2012 och har lång bakgrund inom scenkonst både nationellt och internationellt. Hon är utbildad teatervetare och projektledare och har tidigare arbetat som scenkonstproducent, danskonsulent och programläggare. Sarahs fokus som curator är samtida formbrytande scenkonst inom dans, performance och teater.


Pernilla Appelqvist

Pernilla Appelqvist är programläggande producent på Stora Teatern med ansvar för nycirkus, dans och teater. Hon har arbetat med Göteborgs dans- och teaterfestival sedan 1996, både som producent och med ansvar för programinnehåll. Pernillas fokus för festivalen 2018 är nycirkus.


Foto: Morgan Norman

Johannes Öhman

Johannes Öhman är blivande konstnärlig chef för Staatsballett i Berlin 2018 och f.d. konstnärlig chef för Kungliga Baletten och GöteborgsOperan. Han har ett förflutet som dansare vid Kungliga Baletten och har tidigare varit ledare för nyskapande kompanier.

 

Uppdatera din webbläsare

Den webbläsare som du använder är föråldrad Uppdatera din browser

Visa sidan ändå