Göteborgs dans- och teaterfestival

Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp

Ord.

175 kr

Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.

Twisted Feet, Anna Holmström & Link Bink

X-TRACT

Söndag

19 Aug

19:00
ca 2h

Stora Teatern

Göteborg

Ord

175 kr

Köp

Twisted Feet, Anna Holmström & Link Bink

X-TRACT
dans
stora teatern

Det blir både show och battle när det välmeriterade danskompaniet Twisted Feet och Göteborgs dans- och teaterfestival presenterar X-TRACT– en helkväll med massor av urban samtida dans: tre unika verk före paus och Experimental Battle efter!

Akt 1:
Link Bink är en fransk dansare som tagit den internationella battlescenen med storm med sin unika stil där han blandar hip-hop, contemporary och experimental. Han gästar Göteborg med föreställningen Vendetta.

Koreografi: Link Berthomieux
Musik: Linky Larson

Anna Holmström har en stil som förenar modern jazz och akrobatik med urbana dansstilar. Hon är verksam som dansare och koreograf i många olika sammanhang och driver även kompaniet Petricore Movement. Kvällens verk heter Debris.

Marcel Gomes från Twisted Feet gör en experimentell soloshow där frågor om moraliska val korsas med visuell konst i högsta klass! Ett berörande nummer som strävar för engagemang hos åskådare i kampen om förändring

Petricore Movement
Kan man vara i nuet kroppsligt, men någon annanstans mentalt? Hur påverkar våra minnen vad vi känner i stunden? Dim 4 utforskar upplevelsen av tid och rum under 40 minuter där betraktaren ser hur denna kan skilja sig från person till person.

Ikväll framför en trio en del ur föreställningen som handlar om att försöka förstå varandras synvinklar. Att kunna sätta sig in i någon annans perspektiv. Lämna egot bakom sig och tillsammans hitta vägar att samarbeta. Att våga lite på varandra.

Dansare: Lydia Gelang, Rebecka, Jonsson, Anna Holmström
Koreograf: Anna Holmström
Musik: Patrick Zylka,  Zentire Music

 

 

Akt 2:
Scenen byggs om och ett experimental battle tar plats. Till beats från en DJ tävlar internationella och lokala dansare. Vinnaren koras av Link Bink, Anna Holmström och andra professionella domare tillsammans med publiken.Hitta hit

Ta snabbaste vägen hit med hjälp av västtrafik

Vägbeskrivning

Vi finns på Stora Teatern!


Festivalen produceras av Stora Teatern som också visar en stor del av programmet.

Besök Stora Teaterns hemsida

Uppdatera din webbläsare

Den webbläsare som du använder är föråldrad Uppdatera din browser

Visa sidan ändå