Göteborgs dans- och teaterfestival
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.

Fler speltillfällen

Köp

Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp

Bli volontär hos oss

Vill du få inblick i festivalens arbete och samtidigt uppleva den på ett helt nytt sätt? Då ska du definitivt ansöka om att bli volontär hos oss!


Bli volontär hos oss!


Att vara volontär på Göteborgs dans- och teaterfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum. Det är det ultimata sättet att kombinera ditt scenkonstintresse med givande uppgifter. Om du ger oss av din tid och ditt engagemang, så ger vi dig möjlighet att se mycket scenkonst och att uppleva festivalen på ett helt nytt sätt.

 

Som volontär under festivalen kan du välja att hjälpa till under hela festivalen eller enstaka dagar. Det utgår ingen ekonomisk ersättning men du får ta del av programmet på olika sätt, med fribiljetter till valda föreställningar, fester, samtal och mötesplats. Att vara festivalvolontär är roligt, utmanande och givande och ger erfarenhet, ett nätverk och praktiskt inblick i olika delar av festivalproduktionen. Vi värdesätter våra volontärer högt då er insats betyder väldigt mycket för vårt genomförande. Vi söker dig som är nyfiken, kommunikativ och social. Pratar du flera språk är det en fördel, men absolut inget krav!

 

Festivalen pågår 17-26 augusti och du kan välja att vara ambassadör/support inom följande områden:

 

  • Artistvärdskap
  • Publikvärdskap
  • Press/information
  • Dokumentation
  • Runner
  • Scenhjälp
  • Chaufför

Är du intresserad av att bli en del av festivalen? Skicka en intresseanmälan till anna.henriksson@gdtf.se senast 22 maj, och berätta vad just du vill göra!

Uppdatera din webbläsare

Den webbläsare som du använder är föråldrad Uppdatera din browser

Visa sidan ändå