Göteborgs dans- och teaterfestival
Group Created with Sketch.
Group Created with Sketch.

Fler speltillfällen

Köp

Priser

Du kan ej välja pris här. Det gör du i biljettsystemet efter att ha klickat på köpknappen.

Köp

Open call för Tysta danser

Vill du medverka i dansinstallationen Tysta danser under Göteborgs dans- och teaterfestival? Nu har du chansen att ansöka genom ett open call.

Foto: Simo Karisalo

Open call

 

Vi söker 8-12 aktörer för medverkan i dansinstallationen  Tysta danser som del av Göteborgs dans- och teaterfestival 2018. Varje aktör ges uppdraget att improvisera under en timme till sitt eget val av musik. Verket fokuserar på en djupdykning i ens relation till musik.

När? Föreställningen kommer äga rum på Blå Stället i Angered under 12 timmar den 24 augusti. De medverkande bör vara tillgängliga för möten 23 juli och under festivalveckan (17-26 augusti).

Vem? Urvalsprocessen tar stor hänsyn till inklusivitet och vi välkomnar alla olika typer av kroppar, förmågor och kompetensnivåer att skicka in en anmälan.

Ett arvode om 2000 sek ex moms utgår till varje aktör,  vilket också inkluderar ersättning för förberedelsetid och möten med konstnärerna bakom verket innan föreställningen.

Läs mer om Tysta danser.

 

Vill du ansöka?

 

Välkommen in med en fritt skriven ansökan som svarar på följande frågor: 

  • Vad är din relation till musik?
  • Vilken musik skulle du välja för denna föreställning och varför?

Namnge din ansökan  ‘OPEN CALL – ditt namn’ och skicka det senast den 15 juli till tystadanser@gmail.com. Du kan välja att skriva på svenska eller engelska.

Tysta danser genomförs i samarbete med Trygg, vacker stad och Göteborg Konst

Uppdatera din webbläsare

Den webbläsare som du använder är föråldrad Uppdatera din browser

Visa sidan ändå